Guestbooks MBook on cloud hosting DigitalOcean

Gastenboek


Nieuw Bericht || Zoeken || Regels

Aantal berichten: 208. Getoond 15 berichten van 44 tot 58
Pagina's:     << [1] ... [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] >>

58 Name: Marlies 16 January 2007 06:43
Email: duoprintCountry, city: Waalwijk
Ha beste medekoorleden,
En, al wat bekomen na gisteravond?
Wat een avond!
Samarja ten voeten uit: koffie met koek, drankjes, hapjes en een andere leuke opsteker die wij erg waarderen! Good  
Het wordt echt gewaardeerd en je voelt je er meteen thuis. Heerlijke spontane reacties van de bewoners, dat ook  'onze Gradje' niet mag ontbreken bij hun optredens. Hilariteit alom!  Een spontane polonaise was het gevolg, de microfoon ging van mond tot mond, herkenbare nummers voor de aanwezigen die ze dan ook graag lieten horen. Ook een eer dat er een muziekleraar kwam luisteren met zijn echtgenote en zelfs ook nog een muzikant van een ander koor. Smile Zij konden meteen meegenieten van het prachtige nummer van onze solozangeres, afkomstig van Dana Winner, dat we mooi als afsluiting van onze avond presenteerden. Desalniettemin mensen, we hebben nog maar n repetitieavond voordat we weer in het prachtige Hotel Waalwijk mogen gaan zingen. Dat zal dan meteen ook onze generale zijn voor ons optreden van 31 januari in Zidewinde. Pfffff, het bruist van de energie!Zelfs voorzitter Wim is niet van het podium afgekomen, het bewijs dat muziek echt goed is voor de gezondheid! Good  
En nu maar weer aanvangen met de nieuwe nummers Roll eyes , tot maandag! Heart  
   
Comments:
 
 • Mia
  Marlies ik sluit er mij bij  aan het was weer oer gezellig   .  ook het glaasje wijn ging er goed in  Tongue
  16.01.07 10:08

 • Voeg antwoord toe
  57 Name: Jan en Lien 13 January 2007 00:50
  Country, city: Nederland
  Graag willen wij iedereen die zich ingezet heeft om de eerste repetitie in het nieuwe jaar zo gezellig te maken bedanken.
  Hoe kun je een nieuw repetitiejaar nu beter beginnen dan met champage....
  Wij wensen iedereen nog veel zangplezier toe in 2007. Beer  
  Jan en Lien.
  Voeg antwoord toe
  56 Name: Ger -Toos van der Vleuten 11 January 2007 20:23
  Country, city: Waalwijk
  Wij hebben erg genoten afgelopen  
  Maandag en danken alle die daar  
  aan mee gewerkt hebben om de avond te laten slagen.Wij hopen dat wij meer  
  van deze gezellige momenten mee mogen
   maken.(Maar daar twijfel ik niet aan). Good
  Voeg antwoord toe
  55 Name: Marlies van Venrooij 10 January 2007 17:33
  Email: gezondenwelzijnCountry, city: Nederland
  Hallo beste mensen,
  De kop is er af! We zijn afgelopen maandag begonnen met de eerste repetitieavond in het jaar 2007!  Big grin Geopend met een champagnedronk, stokbroodje en in en na de pauze nog meer heerlijkheden. Onze voorzitter was ondanks zijn beperkingen speciaal gekomen om te speechen en het glas te heffen. Daarbij heeft hij tot de pauze zelfs ook nog het hoogste lied mee gezongen, knap voorzitter! Met dank ook aan allen die zich inzetten om dit te verwezelijken!Het was een gezellige 1ste repetitie, waarbij door de muzikanten de nodige mimiek geuit werd tijdens de nieuwe liederen! Hilariteit alom! Er kwamen zelfs ook weer nieuwe belangstellenden kijken, maar helaas we moesten ze op de wachtlijst plaatsen, net als alle anderen. Onze soliste heeft zich ook weer op en top laten horen en wij volgen gedwee. Maandag ons optreden, waar we o.a. dit mooie nieuwe lied ten gehore gaan brengen. En dan weer flink oefenen voor de volgende optredens en ons voorjaarsconcert niet te vergeten.
  We horen nu zelfs nog fantastische reacties over ons optreden op de Markt in Waalwijk, wat de batterij weer extra oplaad! En ook nog een kleine verassing die de meeste van jullie gemist hebben, omdat het al zo laat was, maar nog te horen krijgen. Tot maandag allemaal!
   Marlies.  
  Voeg antwoord toe
  54 Name: Wim van der Lee 6 January 2007 12:47
  Country, city: Waalwijk
  Het is een tijdje geleden dat jullie iets van me gehoord hebben.Iedereen wil ik bedanken voor de belangstelling die ik de afgelopen tijd heb ondervonden.Het gaat hl langzaam vooruit, maar hoop aanstaande maandag toch even m'n neus te laten zien. Vanaf deze plaats wil ik jullie allemaal een heel gelukkig maar zeker een goed gezond jaar toe wensen.zodat we op een vrolijke noot gezamelijk mogen zingen.Wim.
  Voeg antwoord toe
  53 Name: Wim van der Lee 6 January 2007 12:35
  Country, city: Waalwijk
  Voeg antwoord toe
  52 Name: Trees van halder 4 January 2007 20:24
  Email: wvtoorenburg
  Bij deze wil ik iedereen een gelukkig 2007 ,en uiteraard een jaar met heel veel zangplezier wensen... Roll eyes groetjes Trees
  Voeg antwoord toe
  51 Name: Tiny Baars 31 December 2006 21:04
  Country, city: Waalwijk
  ik wens jullie een fijn zangjaar toe,en ik hoop dat wij op deze  voet door mogen gaan met al het plezier dat wij uitstralen. het is echt mijn avondje uit groetjes   en een Kiss  Heart tiny
  Voeg antwoord toe
  50 Name: jan en ine keetels 30 December 2006 16:11
  Wij wensen alle Vrolijke Nootjes een hele gezellige jaarwisseling.
  En een gelukkig en gezond 2007. Smile
  Voeg antwoord toe
  49 Name: Jan en Lien 27 December 2006 14:12
  Country, city: Nederland
  Wij gaan een paar dagen met vakantie en wensen jullie een prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2007 toe, dat er maar veel vrolijke noten mogen klinken...... Flowers
  Comments:
   
 • Miny van Iersel [email] [waalwijk.]
  Lien en Jan. Een hele fijne vakantie,een fijne jaarwisseling en een gezond 2007. Geniet er lekker van.
    Groetjes  Miny.....
  27.12.06 16:23

 • Voeg antwoord toe
  48 Name: Annie Pullens 24 December 2006 23:50
  Email: anniepullens
  Hierbij wil ik iedereen van ons gezellige koor fijne kerstdagen toewensen en een gelukkig maar vooral ook gezond 2007!!
  Ik heb erg genoten van het optreden met ons koor afgelopen vrijdag bij Weids Waalwijk!!
  Groetjes van Annie Pullens
   
  Voeg antwoord toe
  47 Name: Marlies van Venrooij 23 December 2006 06:03
  Email: gezondenwelzijnCountry, city: Waalwijk
  Beste koorleden, 'Vrolijke Noten',
  En vrolijk was het gisteravond tijdens het festijn Weids Waalwijk. Na drie muzikale toegiften(die we wel moesten geven gezien het applaus en de woorden 'more, more'!) Gewoon te gek natuurlijk. En een compliment voor onze leden dat ze vanwege de kou, toch de moeite hebben gedaan om ook een jas etc. in het zwart te presenteren. Mensen, gewoon top! Heerlijk om te zien, dat we ook nog mensen hebben ontmoet van ons voormalige koor en daar ook nog mee hebben kunnen praten en ja, zelfs zingen! Een leuk idee dat de microfoon tussen het publiek 'zweefde' alshetware, zodat ook de mensen hun vrolijke noot ten gehore konden brengen.
  Ook tijdens dit optreden weer mensen die bij ons koor willen komen zingen, was dit door het feit dat we zoveel vrolijkheid uitstraalden? Complimenten al over, zelfs van een mevrouw die zelf bij een koor zingt en speciaal uit Rotterdam was gekomen. Zij vond het erg mooi! Ook koorlid Maas was ondanks het feit dat ze niet mee kon zingen vanwege haar stem, present om haar applaus aan ons te doen toekomen. Daar zijn we dus blij mee, saamhorigheid! Zelfs Wim hanegraaf was ondanks dat hij net het ziekenhuis uit was, aanwezig! Wim, dank je! Onze voorzitter Wim v.d. Lee, moesten we helaas missen op deze avond, maar ik heb hem telefonisch gesproken: "de krammen zijn eruit" zo luidde het bericht van Wim en het gaat beetje voor beetje beter. Ik hoop ook dat Wim weer gauw terug zal zijn en dat de operatie baat heeft gehad! Ook onze nieuwe tenor Dik heeft met plezier gezongen zei hij, maar die heeft natuurlijk al meer gezongen, zelfs 4stemmig!Een aanwinst dus! Beste mensen, Ik stop er maar mee, ik zou nog lang zo door kunnen gaa en dat komt niet alleen door mijn enthousiasme, maar zeer zeker door die van jullie allemaal! Jullie hebben laten zien en horen dat je zelf ook content was met het optreden en er een voldaan gevoel over had. Ik kijk  heel graag uit naar ons volgende optreden en ik denk............jullie ook?  
  Alle goede en vooral gezonde wensen voor jullie allen en de hoop om allemaal weer aanwezig te zijn in het nieuwe jaar! Marlies.   en ook Ad natuurlijk, die zei dat het zoooooooooooo mooi klonk aan de zijlijn!)
  Comments:
   
 • adri [email] [rotterdam]
  beste marlier ik wens je met al je noten een fijn en gezond zangjaar toe tot 1april 2007 dan spreken en zingen we weer in de leest mijn dameskoor heet zaverom   [zangvereniging ommord te rotterdam wij hebben ook een site;http home12move//zaverom Hier kan je onze aktiviteiten bekijken als je dit leuk vindt groetjes adri uit rotterdam Good
  23.12.06 18:34

 • Voeg antwoord toe
  46 Name: Bernard Smits 23 December 2006 11:13
  Country, city: Waspik
  Beste mensen, ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond op Weids Waalwijk.Toch wil ik als jullie muzikaal leider daar een paar mensen uitlichten ,op de eerste plaats onze muzikanten. Een echt muzikaal hoogtepunt hebben jullie gebracht.Heel hartelijk bedankt. Ook THEO die er toch maar voor zorgt dat alles goed gemixt bij het publiek overkomt, bedankt Theo!  HET WAS GRANDIOOS.Verder willen wij, Corrie en ik, jullie allen prettige feestdagen toewensen en een gezond en veel zangplezier in 2007 Wonder
  Comments:
   
 • Marlies [email] [Waalwijk]
  Inderdaad ben ik het met ons opperhoofd eens: de muzikanten waren allemaal weer TOPPIE! En ik vond ook die mooie trui prachtig bij ons appelgroene accessoires passen Bernard. Met dank nog aan Corrie voor de prachtige strikken!
  Tot het nieuwe jaar beste mensen.
  23.12.06 13:45

 • Voeg antwoord toe
  45 Name: Theo Jansen 23 December 2006 12:38
  Email: taw.jansenCountry, city: Heusden
  Beste vrolijke Noten
  Ik wil eerst alle mensen fijne kerstdagen toe wensen en een gezond 2007.Ook Wim van Harte beterschap en ik hoop dat je er 8 Jan. weer bij bent.
  Wat hadden we gisteravond een geweldig succes en wat een respons uit het publiek. Laten we vooral onze klokkenluider niet vergeten hij deed het weer goed en met veel geluid, goed van Ad om hem bij de vrije microfoon te zetten. Het klonk geweldig op een paar piepjes na.Ook de drie toegiften op het laatst waren geweldig,maar helaas moeten we een keer stoppen.
  Bert zong gisteren i.p.v. de drums te gebruiken, ook dat doet hij geweldig! Een fantastische stem zo zegden de dames!Bij speciale gelegen heden zijn zowel zijn drumkunsten als stem fantastisch samen te gebruiken.
  Maar we gaan er in 2007 weer vol tegen aan,want er staan ons nog veel optredens te wachten en die moeten ook zo geweldig goed gaan zoals bij Weids Waalwijk.
  Ik wens iedereen nogmaals fijne dagen en tot 8 Januari.
  Theo en mijn vrouw Mien.
   
   
  Voeg antwoord toe
  44 Name: ingridschaafsma 23 December 2006 10:03
  Email: ingridschaafsmaCountry, city: raamsdonksveer
  Hallo beste koorleden,
  Bep Blom en ikzelf hebben gisteravond met zo veel plezier gezongen onder leiding van onze deskundige dirigent.
  Wij zijn er trots op dat we deel uit mogen maken van de Vrolijke Noot.
  En via deze weg willen wij iedereen prettige feestdagen toewensen.
  Tot volgend jaar.
  Ingrid Schaafsma
  Voeg antwoord toe

  Pagina's:     << [1] ... [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] >>

  Voeg nieuw bericht toe


  Naam*:
  Email:
  URL:
  Land,
  Woonplaats
  :
  ICQ:
  Notify about answer by email
  Verberg e-mail adres
  Privé bericht voor de eigenaar
  Message*: 3000
  quote close tags
  all codes