Guestbooks MBook on cloud hosting DigitalOcean

Gastenboek


Nieuw Bericht || Zoeken || Regels

Aantal berichten: 208. Getoond 15 berichten van 89 tot 103
Pagina's:     << [1] ... [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] ... [14] >>

103 Name: bernard en Corrie 18 May 2007 10:37
Country, city: Waspik
Veel sterkte Mia en gauw weer tot ziens
van harte beterschap
Voeg antwoord toe
102 Name: Marlies v. Venrooij 15 May 2007 12:30
Email: gezondenwelzijnCountry, city: Waalwijk
Beste "Vrolijke Noten",
Gisteren een vruchtbare vergadering gehad met de opmerking dat zelfs een vergadering zo gezellig kan verlopen. Ook het vertrouwen dat door jullie als leden, weer naar ons als bestuur toe werd gegeven. Dat doet je goed! Ik weet zeker dat ik ook namens mijn medebestuurleden spreek als ik zeg "we doen er alles aan, om op deze manier, of zelfs nog een betere, door te gaan".  
Dank jullie wel!
Comments:
 
 • jan en ine
  geen dank.
  we hebben het getroffen met ons bestuur. Wink
  15.05.07 19:17

 • Voeg antwoord toe
  101 Name: Marlies v. Venrooij 13 May 2007 03:58
  Email: gezondenwelzijnCountry, city: Waalwijk
  Het optreden in Den Bolder zit erop!
  En ook op deze zaterdag waren de leden weer volop aanwezig, wat zeker door onze dirigent erg gewaardeerd werd zoals iedereen kon horen. Niet verwonderlijk, het was tenslotte een thuiswedstrijd. Het ging weer lekker vlotjes, met een mooie extra toegift. Good Onze geluidsman van vakantie terug, wij met z'n viertjes, maar wel snel weer gaan zingen, want je mist het gewoon als je een keertje niet aanwezig kan zijn Big grin Echt verslavend kunnen we wel zeggen! Ook de muzikanten hebben ook hier weer alles gegeven wat ze in huis hadden, en Leo de volgende keer gewoon lekker de harde sirene aan bij het Ruisen der Golven Wink Kortom: weer lekker gezongen en op naar de 22ste! Bedankt allemaal Heart dat jullie je zo inzetten!
  Voeg antwoord toe
  100 Name: Ad Smout 11 May 2007 18:00
  Country, city: Waalwijk
  Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de koorleden te bedanken voor de vele felicitaties die ik, in welke vorm dan ook, i.v.m. mijn 27e verjaardag op ons vakantieadres in Playa de Palma mocht ontvangen. Ik was totaal verrast, het was echt hartverwarmend en ik ben er dan ook nu nog erg van onder de indruk. Allemaal hartelijk bedankt.
  Comments:
   
 • Lien
  ik heb vast een verkeerd geboortejaar op mijn ledenlijst staan......haha!
  Fijn te zien dat jullie weer terug zijn,
  Lien. Pleasure
  11.05.07 18:10

 • Voeg antwoord toe
  99 Name: Miny van Iersel 3 May 2007 19:29
  Email: keesminyCountry, city: waalwijk.
  Hallo Lien-Jan-Mien en Theo.Bedankt voor onze vakantie wensen en Theo ik zal Ad in de gaten houden op zijn verjaardag in Mallorca. We hebben er zin in.De Vrolijke Noot vergeten we daar ook niet hoor. Misschien geven Marlies en ik nog wel een optreden weg net als in Portugal.
  Lieve mensen tot 14 Mei. GroetjesKees en Miny... Wink  Roll eyes
  Voeg antwoord toe
  98 Name: Marlies 3 May 2007 11:12
  Country, city: Waalwijk
  Beste webmaster, leden van ons koor,  
  Dank voor je snelle aktie, een nieuw gastenboek!Dank voor jullie aktie:nieuwe berichten in dit boek!Het is fijn de saamhorigheid binnen ons koor ook hier weer te voelen, iedereen leeft letterlijk met iedereen mee.  Die eendracht heeft ons sterk gemaakt en houd ons sterk. Ons gastenboek is n van de mogelijkheden voor mensen die begaan zijn en interesse hebben voor "De Vrolijke Noot", zich te uiten middels dit gastenboek. Dit moet spontaan gebeuren, je moet mensen niet hoeven op te roepen alshetware, om berichten achter te laten in een gastenboek. Zo spontaan als ook de koorleden zelf initiatief nemen, zo spontaan zouden ook gasten van onze site 'moeten'reageren. En ze reageren, want op 30 april hoorde ik een spontane reactie van een mevr. die tijdens de treinrit het positieve verhaal aanhoorde van ons optreden in Vught. Staat niet in het gastenboek, maar MEER dan de moeite waard vind ik om het toch even te vermelden Ook als je in de superarkt komt en je wordt op de schouders getikt met de woorden "Wat was het een topavond en wat hebben wij genoten. Zelfs zonder het optreden van de artiesten zou het meer dan de moeite waard zijn geweest om de avond bij te wonen. Kaartjes voor het na-jaarsconcert gaan we weer snel bestellen".Dit zijn nog maar enkele reacties van de velen die we buiten ons gastenboek om horen.Ik zet ze er toch even in   ! Beste mensen, het is zonnig buiten, we houden het zonnig in ons hart, laten we hopen op een zonnige en muzikale toekomst en een zonnige afsluiting van ons zangseizoen, waar de organisatoren al druk mee bezig zijn. Toi, toi Hello
  Comments:
   
 • Jan en Lien
  Marlies, Ad, Miny en Kees,  Titanic wij wensen jullie een fijne vakantie toe, jullie hebben het echt verdiend!
  03.05.07 11:23
 • Theo en Mien [Heusden]
  Theo en Mien
  Marlies Miny Ad en Kees  Mad Wij wensen Jullie een fijne en welverdiende vakantie toe en niet te dronken op de verjaardag van Ad?????
  03.05.07 18:42

 • Voeg antwoord toe
  97 Name: Lien 3 May 2007 11:15
  Hallo Vrolijke Noten, tot mijn grote verrassing werkt het "oude" gastenboek weer en gaan we hier weer in verder, ik houd wel het nieuw aangemaakte gastenboek actief, je weet maar nooit!
  Het berichtje van Marlies heb ik even overgezet, dit stond vanmorgen in het "nieuwe" boek.
  Groetjes en tot maandag, Lien.
   Rockband
  Voeg antwoord toe
  96 Name: Lien 21 April 2007 19:23
  Hallo collega nootjes, ik heb net de foto's die Ad toegestuurd heeft op de site gezet en de gezelligheid straalt er weer vanaf...wat vind ik het jammer dat wij er niet bij konden zijn, maar wij hadden de kleinkinderen en die zijn net een ietsiepietsie belangrijker...maar bij het volgende optreden hopen wij weer aanwezig te zijn. Swan dance Trumpet
  Comments:
   
 • Marlies van Venrooij [email] [Nederland, Waalwijk]
  Beste Lien,
  Dank je voor het bijwerken van de website Good Goede compensatie voor het ontbreken toch? En de kinderen: gewoon de volgende keer meebrengen! Koorlid Willy Bertens had dat zelfde idee, het was inderdaad TOP om zoveel stralende gezichten te zien. Onze hoofdsponsor is dan extra blij, want die heeft een apart plaatsje in zjn hart Heart    voor de mensen die een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben. Hij had dit doel ook uitgekozen, zoals een hoofdsponsor dat ook mag. Hij vond het echter wel jammer hoorde ik, dat er toch een aantal koorleden niet bij waren op deze bijzondere dag. Het is fijn te zien dat ook de koorleden zich inzetten voor de sponsoren en dat is en blijft nodig: wederzijdse actie! Smile Want niet alleen WIJ, maar ook ZIJ houden ons koor groot natuurlijk Roll eyes  
   
  22.04.07 04:09

 • Voeg antwoord toe
  95 Name: marlies 20 April 2007 02:29
  Email: gezondenwelzijnCountry, city: Nederland, Waalwijk
  Lieve Sem,
  Wat een verassing! Ik lees je bericht in ons gastenboek waar ik zelf elke dag wel even in kijk. Wink En dan zie ik n van onze jongste sponsors(die het niet erg vond zijn spaarpotje voor ons leeg te gooien)en zulke lieve woorden neer zet.Ik weet zeker dat alle oma's(en dat zijn er veel, maar wel nog fit) en andere koorleden, dit met plezier zullen lezen. Big grin Lieve Sem, met je donkere ogen en blonde kuif, met deze woorden van jou, zorgen we morgen weer voor zo'n daverende fuif! Good En dat hartje van goud :heart:ik weet zeker dat blijft je lieve oma voor je zingen, ook al ben je misschien voor jou gevoel daarvoor al 'te oud'! Tongue  
  Voeg antwoord toe
  94 Name: Sem 19 April 2007 17:50
  Email: fabsusCountry, city: Wollik
  Lieve oma's en andere koorleden,
   
  Mama had het even druk, dus ik ben achter de computer gekropen, stiekem. Moet eigenlijk nu in bed liggen, maar ik had nog echt geen zin om te slapen hoor. Ik hoor mama steeds maar weer zeggen dat het zo gezellig was afgelopen zaterdag. Ze was namelijk bij het voorjaarsconcert met overgrootje en een oudtante van mij.En nu zingt ze elke keer maar weer "Hartje Heart van Goud". Wel heel leuk hoor, want dat zong oma Mia ook toen ik nog kleiner was. Toen ik zaterdag in mijn bedje lag hoorde ik echt de Vrolijke Noten door mijn raam heen komen. Zo mooi!!!!!!
   
  Dikke knuffel van Sem! Kiss
  Comments:
   
 • Lien

  Lieve Sem, wat gezellig dat je stiekem in ons gastenboek hebt geschreven, maar ik denk dat mama er nu wel achter is gekomen nu ze jouw berichtje heeft gelezen.  
  Laat oma maar veel liedjes met je zingen dan kun je als je groter bent ook een "Vrolijk Nootje" worden...  
  Liefs en een knuffel terug!   Kiss
  19.04.07 20:41

 • Voeg antwoord toe
  93 Name: Jac de Baar 18 April 2007 17:42
  Email: jac_de_baar
  Hallo koorleden,
  Vanaf deze plaats tocg nog eens keer gezegd dat we afgelopen zaterdag een geweldige avond hebben gehad. Het bestuur zal zeker na ons evaluatiegesprek over deze avond nog wel met wat voorstellen komen. Dat voor later!! Maar nogmaals het was in een woord geweldig. Spreek de wens uit dat het ook as.zaterdag maar net zo goed moge gaan. Iedereen heel veel succes toegewenst.
  Groetjes, Jac de Baar, secretaris
  Voeg antwoord toe
  92 Name: Jan en Lien 15 April 2007 10:44
  Wat een geslaagde avond hebben we gehad met ons voorjaarsconcert, de sfeer was fantastisch en het geheel is maar liefst anderhalf uur uitgelopen......
  Het bestuur wil ik graag bedanken voor de mooie bos bloemen, ik wist niet wat me overkwam toen Wim mij opriep om naar voren te komen, als ik een steentje kan bijdragen met iets wat ik leuk vind  om te doen dan doe ik dat heel graag!
  Van onze kant een pluimpje voor de organisatie, die was perfect, voor hen symbolisch deze mooie roos  Rose  
     
  Voeg antwoord toe
  91 Name: Mia en Dick 15 April 2007 09:15
  Hallo koorleden, wat was het een geweldige avond, de vonken sprongen er van af en de eigenaar, dhr Walda, zei later die avond heel laat aan de bar dat hij er kippevel van kreeg, hij vond het grandioos wat wij daar neergezet hadden.
  Nu op naar ons volgend optreden a.s zaterdag, want    
  SUCCES is ALLEEN  SUCCES  als je het met elkaar kunt delen  Good
  Voeg antwoord toe
  90 Name: Bernard Smits 15 April 2007 08:53
  Country, city: Waspik
  Wat een grandioose avond iedereen die dit   (en dat zijn wij natuurlijk allemaal) voor elkaar gekregen heeft, nou een pluimpje hoor, want daar doen we het toch voor. groetjes en tot maandag.
  Voeg antwoord toe
  89 Name: natasja 15 April 2007 07:26
  Country, city: Belgi, Eksel
  Beste mensen,
  Heel hartelijk bedankt voor mijn mooie bos bloemen!
  Was helemaal niet nodig, want ik heb het graag gedaan.
  Wat hadden jullie het perfect voor elkaar. Graag tot een volgend keer, de loterij was toch super. Good
  Voeg antwoord toe

  Pagina's:     << [1] ... [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] ... [14] >>

  Voeg nieuw bericht toe


  Naam*:
  Email:
  URL:
  Land,
  Woonplaats
  :
  ICQ:
  Notify about answer by email
  Verberg e-mail adres
  Privé bericht voor de eigenaar
  Message*: 3000
  quote close tags
  all codes